Sastāvdaļas:
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 200g nepagatavotu rīsu
- 1 sīpols, sakapāts
- ½ paprikas, sagrieztas
- 500 ml ūdens
- 1 iepakojums sagrieztu tomātu zupām, sautējumiem utt.
- 2 tējkarotes čili pulvera
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana:
- Silda eļļu dziļā pannā uz cidēji lielas uguns. Sautē rīsus, sīpolu un papriku, līdz rīsi brūni un sīpoli ir kļuvuši mīksti.
- Pievieno ūdeni un tomātus. Pievieno čili pulveri un sāli.
- Liek virsū vāku, ļauj tvaicēties aptuveni 30 minūtes vai, līdz rīsi ir gatavi un uzsūkuši mitrumu.
Uzturvērtība vienā porcijā:
270 kalorijas, 7,6 g tauku, 45,7g ogļhidrātu, 4,8 g proteīna, 2 g cukurs, 0 mg holesterīns, 882 mg nātrijs.