Deserti Vegāniskās receptes Veselīgi

Šokolādes un avokado pudiņš

Sastāvdaļas:

  • 2 lieli avokado – nomizoti un sagriezti
  • 65 g kakao pulvera
  • 100 g brūnā cukura
  • 85 ml kokosriekstu piena
  • 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 1 šķipsniņa kanēļa

 

Pagatavošana:  

  1. Avokado, kakao, brūno cukuru, kokosriekstu pienu, vaniļas ekstraktu un kanēli liek blenderī un smalcina, līdz masa krēmīga un vienmērīga
  2. Pudiņu liek ledusskapī, līdz tas pilnībā atdzisis, aptuveni 30 minūtes.

 

Uzturvērtība vienā porcijā:

400 kalorijas, 26,3 g tauku, 45,9 g ogļhidrātu, 5,4 g proteīna, 28 g cukurs, 0 mg holesterīns, 23 mg nātrijs.